Evolution Survivalrun: Let the beast out.

Een toenemende vraag naar de Survivalsport in Nederland heeft AV Cialfo doen besluiten om het huidige sportaanbod uit de breiden met Survivalrun. Door de mooie ligging in het bos en de goed onderhouden accommodatie, is het de perfecte plek om te trainen.

Op dit moment beschikt AV Cialfo over 24 hindernissen in het bos die gebouwd zijn door de lichamelijke opvoedingsdocenten van de RSG in Epe. Met een aantal kleine aanpassingen is het Survivalbos nu goedgekeurd door de Parcourscommissie van de Survivalbond Nederland. Op 1 september 2019 wordt de baan geopend en kunnen de eerste trainingen gegeven worden.

Op dit moment zijn we bij Cialfo druk bezig om naast de huidige hindernissen het aanbod verder uit te breiden. Naast het clubhuis van Cialfo komen twee balken banen op het grasveld. Eén baan voor de jeugd met een maximale hoogte van twee meter vijftig en een volwassenbaan met een maximale hoogte van vier meter. Beide banen zullen in eerste instantie 36 meter lang worden en kunnen in de toekomst verder uitgebreid worden.