Super leuk dat je lid van onze vereniging wil worden!

Evolution Survivalrun is onderdeel van AV Cialfo. Iedereen die al lid is van onze vereniging, of lid wil worden, kan meedoen aan ons gehele sportaanbod zonder daar extra voor te hoeven betalen. Bijvoorbeeld: Iemand die Survivalruntraining volgt, kan ook meedoen met de atletiektrainingen of aansluiten bij onze loopgroepen. Je betaalt dus één vast tarief voor alles.

Wil je graag een keer meedoen om te kijken of Survivalrun wat voor je is? Dat kan! Iedereen heeft de mogelijkheid om twee proeftrainingen mee te doen. Daarna kan je besluiten of je lid wilt worden.

Wil je lid worden van onze vereniging? schrijf je dan in via de volgende link: https://www.avcialfo.nl/index.php/vereniging/aanmeldingsformulier

Belangrijk: Indien je lid wordt van onze vereniging en je Survivalruntraining gaat volgen dat ben je verplicht om lid te worden van de Survivalbond Nederland. De kosten voor het lidmaatschap van de SBN zijn 20,- euro per jaar. Deze aanmelding moet je zelf doen. Met het lidmaatschapsnummer dat je krijgt, kun je korting krijgen op Survivalrunwedstrijden en zorgt ervoor dat je extra verzekerd bent bij ongevallen.

Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan naar: bram@avcialfo.nl

Woon jij in de gemeente Epe? en ben je tussen de 5 en 17 jaar oud? Dan kan je gebruik maken van de subsidie regeling van de gemeente Epe. Check: https://www.epe.nl/direct-regelen/onderwerpen_41465/product/subsidieregeling-jeugd-gemeente-epe-2019_1498.html voor de spelregels en het aanvragen van de subsidie.

Postbus 140, 8160 AC  Epe
Bank: NL49 RABO 0317 564 757
KvK 40101939